O nama

Klima komora za meso postrojenje obezbeđuje najpovoljnije uslove za sušenje, dimljenje i zrenje trajnih proizvoda od mesa, nezavisno od spoljnih uslova klimatskih uslova, godišnjih doba, podneblja I lokacije. Vas proizvod posle sušenja biće iste suvoće kao i iznutra i sa minimalnim količinom soli po evropskim standardima.

Rezultat dugogodišnjeg iskustva u oblasti klimatizacije i automatike, kao i stečena znanja iz tehnologije prerade mesa i trajnih proizvoda od mesa, uz pomoć vrsnih tehnologa sa dugogodišnjim iskustvom i visokoobrazovanih stručnjaka iz ove oblasti, nastala su postrojenja za sušenje, dimljenje i zrenje trajnih proizvoda od mesa i za usoljavanje, odvlaživanje, sušenje i zrenje pršute.

Težnja firme je da se na tržištu ponudi visokokvalitetno postrojenje koje će odgovoriti svim tehnološkim zahtevima i svim atmosferskim prilikama. To znači da će uslovi pod kojima se stvara suvomesnati trajni proizvod biti u potpunosti tehnički ispoštovani bez obzira na ekstrene spoljne temperature ili ekstremnost zahteva tehnologa.

Klima komore

nesto o namaKlima komore postrojenje za sušenje, dimljenje i zrenje omogućava savremen brz i efikasan način sušenja trajnih proizvoda (kobasica, slanina, čajna, kulen i sudžuk). Vaš proizvod posle sušenja biće iste suvoće spolja i iznutra sa minimalnom količinom soli po evropskim standardima.

Klima komre tehnologija dimljenja, sušenja i zrenja trajnih proizvoda se obavlja u zatvorenim komorama u kontrolisanoj atmosferi temperature, relativne vlažnosti i sadržaja dima u vazduhu. Prema tome, ovim obezbeđujemo najpovoljnije uslove sušenja nezavisno od spoljnih klimatskih uslova, godišnjeg doba, lokacije i podneblja.

Dosadašnja iskustva zadovoljnih korisnika pokazuju da se u ovim težnjama i uspelo, jer postrojenja za komore za trajne proizvode od mesa sigurno i besprekorno funkcionišu u dužem vremenskom periodu u firmama u zemlji i inostranstvu.

Navedena postrojenja su u potpunosti proizvod koji je razvio tim stručnjaka iz firme MI-FRIGO i ova firma je jedini subjekat koji u potpunosti stoji iza svih karakteristika postrojenja i njegovih podsklopova. Sastavni deo postrojenja su i uvozni inostrani podsklopovi koje takodje prate visoke reference o njihovom kvalitetu i dugom veku eksploatacije.